search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Μέσι: Θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα – Ο πατέρας του κάνει διαπραγματεύσεις

14.03.2022 11:53
messi new

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα και το Καμπ Νου, ειδικά μετά την αποτυχία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Ζεράρ Ρομέρο, ο πατέρας του και εκπρόσωπός του, Χόρχε Μέσι, βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα.

Η σεζόν του αργεντινού σούπερ σταρ δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, ειδικά μετά την αποτυχία πρόκρισης επί της Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Champions League, και ο δημοσιογράφος πυροδότησε «βόμβα» σχετικά με τον Μέσι.

Οι έντονες αποδοκιμασίες φαίνεται πως έχουν δυσαρεστήσει τον αργεντινό σούπερ σταρ, που δεν αποκλείεται να σκεφτεί την αποχώρησή του από τη γαλλική ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Θέλει να επιστρέψει

Η ομάδα στην οποία θα ήθελε να αγωνιστεί ο Μέσι είναι προφανώς η Μπαρτσελόνα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πατέρας και μάνατζερ του, Χόρχε Μέσι, επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με το διοικητικό συμβούλιο της καταλανικής ομάδας, για να συζητήσουν την επιστροφή του στο Καμπ Νου.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η μεταγραφή του στην Παρί είχε απασχολήσει εντονότατα  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώ η πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά στο Παρίσι είχε γίνει εν μέσω αποθέωσης.

Διαβάστε επίσης

Μόσχα, σήμερα: Ζουν χωρίς McDonalds οι τριαντάρηδες;

Γερμανία: Αγοράζει 35 μαχητικά F-35 από τις ΗΠΑ

Τσερνόμπιλ: Αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:49