search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:01
MENU CLOSE

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει» (Video)

15.03.2022 14:58
protogeraki-new

Για την αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, αλλά και για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, η ηθοποιός χαρακτήρισε «πολύ τραβηγμένο» όλο αυτό που έχει συμβεί στο πλαίσιο του metoo, ενώ αναρωτήθηκε αν οι καταγγέλλουσες θα σώπαιναν για πάντα στην υποτιθέμενη περίπτωση που το κίνημα δεν υπήρχε.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε ότι αν η ίδια ήταν στη θέση του θα αυτοδικούσε.

«Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή.

Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά» είπε μεταξύ άλλων, ενώ μιλώντας για ον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από όλα αυτά. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι.

Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία» (Video)

Eurovision 2022: Τα ρωσικά τανκς έκαναν φαβορί την Ουκρανία

Βλάσσης Χολέβας: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58