search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Ουκρανία: Έφτιαξαν σε LEGO τον Ζελένσκι και μάζεψαν 16.000 δολάρια

16.03.2022 16:20
lego_new

Ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος της LEGO πουλώντας φιγούρες του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αλλά και μινιατούρες βόμβες μολότοφ, κατάφερε να μαζέψει 16.000 δολάρια ως οικονομική ενίσχυση για την Ουκρανία.

Ο ανεξάρτητος λιανοπωλητής με έδρα το Σικάγο τυπώνει τα δικά του σχέδια σε LEGO και στο παρελθόν έχει φτιάξει ειδικά σετ που περιλαμβάνουν ακόμα και φιγούρες από Squid Game.

Με τα τελευταία ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια LEGO παρέχουν ιατρική βοήθεια στην Ουκρανία και στις γύρω χώρες που επλήγησαν από τον πόλεμο.

Τα κέρδη θα δοθούν στην Direct Relief, η οποία είναι μια ανθρωπιστική φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά γιατρούς και νοσηλευτές να βοηθήσουν τις ευάλωτες κοινότητες, παρέχοντας ιατρικούς πόρους.

«Υπό το φως της πρόσφατης εισβολής στην Ουκρανία από τον ρωσικό στρατό, η Citizen Brick αποφάσισε να συγκεντρώσει δωρεές για να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αυτά τα δύο ειδικά είδη, τη μολότοφ (10 δολάρια) και τον Πρόεδρο Volodymyr Zelensky (100 δολάρια). Οι προμήθειες θα είναι πολύ περιορισμένες» έγραψε η εταιρεία στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Τσαβούσογλου σε Λαβρόφ: Ο Πούτιν να συναντηθεί με τον Ζελένσκι για διαρκή κατάπαυση του πυρός (Video)

Ερντογάν: Το γεύμα με τον Μητσοτάκη ήταν αποδοτικό και θα συμβάλει στην επίλυση των θεμάτων μας (Video)

Μητροπολίτης Ουκρανίας: «Το να σκοτώνεις Ρώσους εισβολείς δεν είναι αμαρτία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:39