search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:09
MENU CLOSE

«Χολή» από το Κρεμλίνο για Μπάιντεν: Είναι κουρασμένος, εκνευρισμένος και… ξεχασιάρης!

18.03.2022 13:29
putin_biden

Με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία, οι σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας βρίσκονται στο ναδίρ. Μετά τους χαρακτηρισμούς Μπάιντεν για τον Πούτιν, ήρθε η ολομέτωπη επίθεση Λαβρόφ στις ΗΠΑ και ακολούθησε ο Πεσκόφ και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον αμερικανό πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σήμερα τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν «προσωπικές προσβολές» και επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του φαίνεται ότι προκλήθηκαν από τον εκνευρισμό, την κούραση και το γεγονός πως ξεχνά.

Ο Μπάιντεν έχει αποκαλέσει τις τελευταίες ημέρες τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφονικό δικτάτορα», μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που στην πραγματικότητα είναι προσωπικές προσβολές εναντίον του προέδρου Πούτιν», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στους δημοσιογράφους.

«Με δεδομένο τον εκνευρισμό του Μπάιντεν, την κούρασή του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεχνά, γεγονός που τον οδηγεί να κάνει επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις ώστε να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται σαν παγκόσμιος σερίφης – Θέλουν να κάνουν τον κόσμο «αμερικάνικο σαλούν»

Εισβολή στην Ουκρανία: Ακυρώνονται οι δημοπρασίες έργων ρωσικής τέχνης – Πώς απαντά ο Πούτιν

Ενεργειακή κρίση: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Ντράγκι, Σάντσεθ και Κόστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:08