search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:42
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Ιτούδης νέος προπονητής της Εθνικής – Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

18.03.2022 22:39
itoudis_new

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία ευχαρίστησε τη ρωσική ομάδα και τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και άναψαν το «πράσινο φως» στο αίτημα της ομοσπονδίας, καθώς ο Ιτούδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε θέσει ως πρώτο στόχο για το «τιμόνι» της «γαλανόλευκης» τον Δημήτρη Ιτούδη και μετά από διαπραγματεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την Ελλάδα στο Eurobasket 2022.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας.»

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τεντόγλου – «Πέταξε» στα 8.55 μέτρα κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ (Video)

Ρότζερ Φέντερερ: Δωρίζει 500.000 δολάρια για τα παιδιά της Ουκρανίας

Μαρία Σάκκαρη: Σαν σίφουνας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42