search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:50
MENU CLOSE

Φωτίου: Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη

25.03.2022 21:26
fotiou_25322_new

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης» απάντησε η Θεανώ Φωτίου, σχετικά με συναυλία για την Ειρήνη.

Αναλυτικά η απάντηση της αναπληρώτριας τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΝΔ:

«Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους».

Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει.»

Νωρίτερα, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αναδημοσίευσε μέσω του twitter ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας» της Ν.Δ., ότι το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» ανήκει στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ρωμανός κοινοποιώντας την ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας», έγραψε: «Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Σύνοδο Κορυφής: Παρά τις δυσκολίες καταλήξαμε σε κοινά συμπεράσματα (Video)

Κατρούγκαλος: Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση σε Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

Ανδρουλάκης: Η 25η Μαρτίου μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:48