search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Επεισόδιο Χαρακόπουλου με Ρώσο βουλευτή: Φορούσε μπλούζα με το «Ζ» της εισβολής – Ζητήθηκε να αποχωρήσει

29.03.2022 12:08
charakopoulos_new

Έντονο επεισόδιο είχε ο βουλευτής της ΝΔ και γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) Μάξιμος Χαρακόπουλος με Ρώσο βουλευτή κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΔΣΟ που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο.

Το μέλος της ρωσικής Δούμας και εκπρόσωπος του κόμματος «Νέοι Ανθρωποι» εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης φορώντας t shirt με το «Ζ» της εισβολής.

Άμεσα ο κ. Χαρακόπουλος που προήδρευε της συνεδρίασης καυτηρίασε την ενέργεια του Ρώσου βουλευτή και ζήτησε την αποχώρησή του ή την αλλαγή περιβολής, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας, όπως και τελικώς έγινε.

Να σημειωθεί πως στην συνεδρίαση συμμετείχαν με φυσική παρουσία βουλευτές από τα κοινοβούλια της Ελλάδος, της Αιγύπτου, της Αρμενίας, της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Ιορδανίας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Πολωνίας και της Συρίας, ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν οι βουλευτές της Ρωσικής Δούμας, της Λευκορωσίας και της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Παρέμβαση του κράτους στις αγορές και σχέδιο έκτακτης ανάγκης – Τραγικά τα λάθη της κυβέρνησης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική αποτυχία» είδε στη Σύνοδο Κορυφής – Η κόντρα με Οικονόμου για το «βέτο»

Οικονόμου: O φόρος στα υπερκέρδη θα πάει σε ενέργεια και καύσιμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:43