search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:52
MENU CLOSE

Πάτρα: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας» ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

30.03.2022 21:42
rula1_30322_new

Με τα λόγια «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας» αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς που πήγαν να την πάρουν από το σπίτι της στην Πάτρα, όταν της είπαν πως η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βάιος Σύρος στο δελτίο ειδήσεων του STAR, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής βρίσκονταν από το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της.

Οι αστυνομικοί, νωρίς σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο.

Της χτύπησαν την πόρτα, της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει.

Τότε εκείνη φέρεται να τους είπε: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο μαύρο αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, και τότε οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της.

Μόνο αφού έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Tον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Kεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:46