search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:00
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη: Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος – Αδόκιμη η συμπεριφορά του Φιλιππίδη (video)

30.03.2022 08:24
TRIFYLLH_VASIA

H Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Love it, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Θύμιο Καρακατσάνη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στο θέατρο, υπογράμμισε:

«Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: «Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο».

«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έγινε ριμέικ και δεν το είδα καθόλου γιατί με ενόχλησε. Το θεωρώ δικό μου. Έχω χάσει τρία αδέλφια, ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα», είπε κλείνοντας η Βάσια Τριφύλλη.

Διαβάστε επίσης:

Will Smith: Η σύζυγός του «σπάει» τη σιωπή της μετά το χαστούκι – «Είναι ώρα για θεραπεία»

Κατερίνα Καινούργιου: Η τραυματική εμπειρία που βίωσε στα 8 της (Video)

Lady Gaga: H αμήχανη συνομιλία της με την Κέιτλιν Τζένερ έγινε viral

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42