search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:27
MENU CLOSE

Ουκρανία: Συνάντηση κορυφής Πούτιν – Ζελένσκι προωθεί ο Ερντογάν

01.04.2022 15:27
zelensky_putin_new

Συνάντηση κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Ουκρανού ομόλογού του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προκειμένου να κάνουν μία προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα της περιοχής του Ντονμπάς και της Κριμαίας, προωθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε ότι θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν στις 16:00 (ώρα Τουρκίας και Ελλάδος) και ότι θα ανανεώσει την πρότασή του να φιλοξενήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στους προέδρους της Ουκρανίας και της Ρωσίας, υπέρ των οποίων τάχθηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την χθεσινή του συνομιλία με τον τούρκο πρόεδρο.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας δήλωσε ότι η χώρα του θα ήταν ευγνώμων προς την Τουρκία, αν συνέβαλλε στην οργάνωση συνάντησης Ζελένσκι-Πούτιν.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρωσία απειλεί να «κόψει» τις εξαγωγές τροφίμων στις «εχθρικές» χώρες – Τέλος η περίοδος συνεργασίας με τη Δύση, λέει ο Πούτιν

Ουκρανία: Σε ανατολικό και νότιο τομέα στοχεύουν οι Ρώσοι – «Παρατεταμένο» πόλεμο βλέπει το Πεντάγωνο (Videos)

Ο (ρωσικής υπηκοότητας) Ζεράρ Ντεπαρντιέ καταγγέλλει τον Πούτιν για την Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12