search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Κύκλωμα παιδεραστών: Ανοίγει και πάλι η υπόθεση της μικρής Μαντλίν

04.04.2022 17:13
Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Κατηγορίες θα απαγγελθούν στον Γερμανό παιδόφιλο - Media

Μια από τις υποθέσεις απαγωγής παιδιού που έχει απασχολήσει για χρόνια τα διεθνή ΜΜΕ είναι η εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν ΜακΚαν, την οποία έχασαν οι γονείς της ενώ έκαναν διακοπές στην Πορτογαλία, το 2007.

Η υπόθεση αυτή ανοίγει και πάλι, καθώς ο άνδρας που έχει καταδικαστεί για την απαγωγή και την δολοφονία της Μάντλιν ΜακΚαν, πιστεύεται ότι είχε έρθει σε επαφή με κύκλωμα παιδεραστών που είχε διεθνή δράση. Οι ύποπτοι για συμμετοχή σε αυτό το κύκλωμα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και έτσι έρχεται στο προσκήνιο η τραγική ιστορία της μικρής Μάντλιν, που εξαφανίστηκε ενώ κοιμόταν σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πορτογαλία, στις 3 Μαΐου του 2007.

Για την απαγωγή και την δολοφονία του παιδιού έχει καταδικαστεί ένας 45χρονος Γερμανός, ο Κρίστιαν Β, ο οποίος δικάστηκε στην Γερμανία. Ο Κρίστιαν Β. το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί λόγω της αυστηρής γερμανικής νομοθεσίας  πιστεύεται ότι ζούσε στην περιοχή όπου έγινε η απαγωγή της μικρής Μάντλιν. Σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης επτά χρόνων στην Γερμανία για μία άλλη υπόθεση, για τον βιασμό μίας γυναίκας ηλικίας 72 ετών, στην Πορτογαλία.

Το κύκλωμα Boystown

Η έρευνα των αρχών σε Γερμανία, Πορτογαλία και Παραγουάη έδειξε ότι ο 45χρονος Κρίστιαν Β, είχε έρθει σε επαφή με το κύκλωμα παιδεραστών που δρα με την ονομασία «Boystown.», όπως γράφει η βρετανική Sun.

Cops think Madeleine McCann suspect Christian B was in contact with the paedo ring

Οι γερμανικές αρχές συνεργάστηκαν με τις αρχές της Παραγουάης  και έφτασαν να βάλουν στο στόχαστρο τον 59χρονο Γερμανό υπήκοο Κρίστιαν Μάνφρεντ Κρούζε. Αναλύοντας διάφορα στοιχεία για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων 5000 διευθύνσεις χρηστών του διαδικτύου, που αντάλλασσαν πορνογραφικό υλικό – φωτογραφίες και βίντεο παιδιών που είχαν πέσει θύματα παιδεραστών- οι αρχές κατάφεραν να «δέσουν» το κατηγορητήριο. Τα μέλη του κυκλώματος «Boystown» είχαν πρόσβαση σε φόρουμ και  μπορούσαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο με περιεχόμενο από βιασμούς ανηλίκων.

Ο Νίμιο Καρντόσο, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης απαγωγών της αστυνομίας της Παραγουάης, δήλωσε ότι «υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να διαλευκανθεί  η υπόθεση» και πρόσθεσε ότι «μεταξύ όλων των στοιχείων υπάρχουν και πληροφορίες για την υπόθεση της Μάντι».

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Κρούζε, που ζούσε στην πόλη Μπελέν της Παραγουάης, συνελήφθη και εκδόθηκε στην Γερμανία, όπου παραμένει προφυλακισμένος. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής  η γερμανική αστυνομία συνέλαβε άλλους τρεις άνδρες, που πιστεύεται  ότι συνδέονται με το διεθνές κύκλωμα παιδεραστών.

Πρόκειται για έναν μάγειρα, τον Αντρέας Τζ, 40 χρόνων, τον 64χρονο άνεργο Φριτζ Ότο Κ. και τον 49χρονο Αλεξάντερ Τζ. ο οποίος φέρεται ότι ήταν διαχειριστής του διεθνούς δικτύου των παιδεραστών. Αυτοί οι τρεις μαζί με τον Κρούζε θα δικαστούν στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης:

Ζελένσκι: Τη Μπούκα επισκέφθηκε ο Ουκρανός πρόεδρος – Έρευνα ξεκινά το Κρεμλίνο (Photos)

Κρίση στο παλάτι: Γιατί αποποιήθηκε τον τίτλο του, ο πρίγκιπας Χάμζα της Ιορδανίας

Οι «Ρωσίδες χορεύτριες» που έγιναν «Ουκρανές» – Ο πίνακας του Ντεγκά άλλαξε όνομα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:17