search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:55
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι θα υποστηρίξει (photos/video)

08.04.2022 08:49
babsanagnostopoulos84

Έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 8:30 το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η δολοφονία της νεαρής μητέρας μέσα στο σπίτι της από τον σύζυγό της είχε προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές και για περισσότερο από ένα μήνα εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας ενώ πήγε στην κηδεία της άτυχης Καρολάιν κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη μόλις 11 μηνών κόρη τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη στο μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο.

Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου καθώς και για δύο πλημμελήματα που αφορούν ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Τι θα υποστηρίξει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ενώπιον του δικαστηρίου θα προβάλει τον ισχυρισμό του εγκλήματος εν βρασμώ ψυχικής ορμής και με αυτό τον τρόπο θα επιχειρήσει να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή δικαιολογώντας ακόμη και την απόφαση του να κρεμάσει το σκύλο της οικογένειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος για να στηρίξει τη θέση του θα επικαλεστεί το ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία και τις αναφορές της στις εντάσεις που είχαν και την πρόθεση της να τον εγκαταλείψει.

Παράλληλα, η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φέρεται έτοιμη να εστιάσει στις μαρτυρίες δυο πραγματογνωμόνων, ενός ιατροδικαστή και ενός ψυχιάτρου, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του αλλά και τον τρόπο που έφτασε σε ένα έγκλημα το οποίο, όπως λένε, δεν είχε προσχεδιάσει. Η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εκτιμά ότι οι μαρτυρίες των πραγματογνωμόνων θα είναι αυτές που θα ρίξουν φως σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης και θα ενισχύσουν τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση θεωρείται η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στην οποία η Κορολάιν φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί φόβους και ανησυχίες. Η μάρτυρας, η οποία έζησε από κοντά για λίγους μήνες το ζευγάρι, έχει καταθέσει πως ο κατηγορούμενος είχε τον «απόλυτο έλεγχο» στη ζωή της Καρολάιν κάνοντας, παράλληλα, λόγο για «συνεξαρτητική σχέση» του ζευγαριού, το οποίο ζούσε σε μια «αρρωστημένη κατάσταση».

Τη δίκη παρακολουθούν και δημοσιογράφοι ξένων ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Στο εδώλιο ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε 11χρονη αθλήτρια

Άγιος Παντελεήμονας: Τα τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες – Σοκ και φρίκη από την κατάθεση του πατέρα τους (Video)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:55