search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης: Συνελήφθη ο ύποπτος (Photo)

13.04.2022 21:22
new_york_new

Υπό κράτηση τέθηκε στο Μανχάταν ο ύποπτος τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές της Νέας Υόρκης, μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας που η αστυνομία είπε ότι ήταν ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν, ο Φράνκ Ρ. Τζέιμς, τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη, περισσότερες από 24 ώρες από την έναρξη μιας εκτεταμένης έρευνας μετά τον πυροβολισμό τουλάχιστον 10 ανθρώπων σε σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο Τζέιμς συνελήφθη στο East Village, είπε ένας από τους αξιωματούχους.

Η εξέλιξη την Τετάρτη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην έρευνα για τους πυροβολισμούς στο Sunset Park που άφησε τουλάχιστον 23 τραυματίες όταν ένας άνδρας που φορούσε στολή εργασίας και μάσκα αερίου πέταξε δύο χειροβομβίδες καπνού στο πάτωμα ενός τρένου και εξαπέλυσε καταιγισμό πυροβολισμών.

Ο ένοπλος διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, αλλά η αστυνομία ανακάλυψε μια σειρά από αντικείμενα στο τρένο που φαινόταν να άφησε πίσω του, όπως ένα πιστόλι Glock 9 χιλιοστών, τρεις γεμιστήρες πυρομαχικών, μια πιστωτική κάρτα με το όνομα του Τζέιμς και ένα κλειδί από φορτηγάκι.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες απειλές της Μόσχας για χτύπημα στο Κίεβο

Μπάιντεν – Ζελένσκι: Συνομιλία για επιπλέον βοήθεια προς το Κίεβο και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Οργή στη Γερμανία για την ταπεινωτική στάση της Ουκρανίας απέναντι στον Στάινμαϊερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41