search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – ΕΡΤ: Μάρτυρες που κατέθεσαν για την υπόθεση της Τζωρτζίνας έχουν δεχθεί απειλές

15.04.2022 16:50
patra09-new

Απειλές φέρεται να έχουν δεχθεί μάρτυρες που έχουν καταθέσει για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Μιχάλη Βασιλάκη, κάνουν λόγο για απειλές μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και γραπτών μηνυμάτων προς βασικούς μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις αστυνομικές και ανακριτικές αρχές για τον θάνατο της Τζωρτζίνας,  για τον οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό.

Επίσης, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, δήλωσε ότι είχε ενημερώσει και άλλες αρχές εκτός από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο μαραθώνιος των ανακριτικών αρχών με νέες καταθέσεις. Τρεις γιατροί κατέθεσαν την Παρασκευή στην 18η τακτική ανακρίτρια ενώ, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, σε συνομιλία που είχε με παιδίατρο από το Καραμανδάνειο που κατέθεσε σήμερα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την Παρασκευή 9 Απριλίου του 2021 η 9χρονη είχε καθαρές εξετάσεις και είπε στη μητέρα ότι θα πάρει εξιτήριο. Αργότερα την ενημέρωσαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά δεν βγήκε από το νοσοκομείο ενώ δυο μέρες μετά υπέστη το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Μάτι: Αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για 5 πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Έξοδος Πάσχα – Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό και Κατεχάκη (Live χάρτης)

Κορωνοϊός: Στα ύψη και πάλι οι θάνατοι- 77 νεκροί, 8.223 νέα κρούσματα και 329 διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:16