search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:33
MENU CLOSE

Χριστίνα Παππά: «Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου» (Video)

20.04.2022 10:29
xristina-pappa-new

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της ως ηθοποιός μίλησε η Χριστίνα Παππά, αποκαλύπτοντας ότι εξαιτίας της πίεσης που ένιωθε κατά καιρούς χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας ιδιαίτερα σοβαρό.

Επιπλέον, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένει ο γιος της με τη σύντροφό του, δηλώνοντας ευτυχισμένη γιαγιά.

«Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω», εξομολογήθηκε και αναφερόμενη στο εγγόνι που έρχεται είπε μεταξύ άλλων:

«Να σου πω την αλήθεια εγώ πρότεινα στα παιδιά να το ζήσουν πρώτα κάποιους μήνες. Δε χρειάζεται αμέσως. Εύχομαι να νιώθουν πάντα αυτόν τον έρωτα που νιώθουν από την πρώτη μέρα.

Πιστεύω πως το μωρό θα είναι αγόρι. Εύχομαι να είναι ευλογημένο με υγεία και τύχη. Αν, βέβαια, ήταν Χριστινάκι θα τους το έκλεβα και δε θα τους το γύριζα ποτέ πίσω. Αν είναι αγόρι, θα το αγαπάω εννοείται σαν γιαγιά, αλλά θα το αφήσω στην Άννα να το μεγαλώσει»

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής: Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;

Τζόνι Ντεπ: Έφερε στο δικαστήριο βίντεο με την Χερντ σε ιδιωτικές συναντήσεις με Μασκ και Φράνκο

Καπετάνιος για Σεφερλή: Είναι άδικο να στοχοποιείται από μία μερίδα κόσμου ένας άνθρωπος που «ταΐζει» 60 οικογένειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:24