search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Γιάννης Μαντζουράνης: Ελλάδα, η χώρα των Όλιβερ Τουίστ

20.04.2022 13:47
mantzouranis-new

Ο Δικηγόρος – Μέλος Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μαντζουράνης σε ανάρτηση του στηλιτεύει την  κυβέρνηση Μητσοτάκη που περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά.

Συγκεκριμένα ο  Γιάννης Μαντζουράνης στην ανάρτηση του που συνοδεύεται και από ένα βίντεο, αναφέρει ότι: «Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ζουν σε καθεστώς ανέχειας, πείνας και κοινωνικού αποκλεισμού.  Η μέση δαπάνη για τη μόρφωση κάθε παιδιού είναι στην Ευρώπη 7.000 ευρώ, και στην Ελλάδα 2.688 ευρώ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά, εξαιρεί τα ανασφάλιστα παιδιά από τη δωρεάν παιδιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, αρνείται ακόμα την προπληρωμένη κάρτα τροφίμων, που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.  Η κυβέρνηση δεν έχει εθνική ατζέντα για το παιδί, όπως αποκαλύπτει ο εκπρόσωπος της Unicef  στην Ελλάδα.

Δεν υπέβαλαν καν σχέδιο για τα κονδύλια που προβλέπει για τα φτωχά παιδιά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Child Guarantee-Εγγύηση για το Παιδί, όπως καταγγέλλει με ερώτηση 46 βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Όταν τα παιδιά μιας χώρας δυστυχούν ακυρώνεται το μέλλον της

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θέλουμε λεφτόδεντρα, θέλουμε να κόψουμε τα κλεφτόδεντρα – Πλαφόν στην χονδρική τιμή ρεύματος

Η Ελλάδα «πρωταθλήτρια» Ευρώπης στο ακριβό ρεύμα

Εισηγήσεις για ανασχηματισμό δέχεται ο πρωθυπουργός – Τι τον προβληματίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24