search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:56
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι για Βασίλισσα Ελισάβετ: Είναι σε θαυμάσια φόρμα, ήταν τόσο ωραία που την είδα (Video)

20.04.2022 17:49
Στροφή στην καριέρα του κάνει ο πρίγκιπας Χάρι - Ηχογράφησε τραγούδι με τον Bon Jovi (Video) - Media

Στην πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, στη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ αναφέρθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του NBC.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού για να συναντήσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ από τον Μάρτιο του 2020 που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη Βρετανία και να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Χάρι είχε βρεθεί στην γενέτειρά του για την κηδεία του συζύγου της Ελισάβετ, Πρίγκιπα Φίλιππου, χωρίς όμως τη Μέγκαν Μαρκλ, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο Ουίνδσορ  για πρώτη φορά μετά την συνέντευξή του πέρυσι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που προκάλεσε σάλο στη βασιλική οικογένεια.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν σπουδαίο», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Today, την πρωινή εκπομπή του NBC, την οποία έδωσε στη διάρκεια των Αγώνων Invictus στη Χάγη.

«Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι, ξέρετε, προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», δήλωσε. «Ξέρετε, το σπίτι – σπίτι για μένα τώρα είναι … προς το παρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Χάρι, η Μέγκαν και τα δύο μικρά παιδιά τους ζουν στην Καλιφόρνια.

Η βασίλισσα, η οποία κλείνει τα 96 την Πέμπτη, έχει αποτραβηχτεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα αφού πέρασε τον Οκτώβριο μια νύχτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστη αδιαθεσία και στη συνέχεια οι γιατροί της συνέστησαν ανάπαυση.

Η βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid-19 το Φεβρουάριο και είχε ήπια συμπτώματα, όπως αυτά ενός κρυολογήματος.

Ενώ συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις μέσω Ίντερνετ με διπλωμάτες και αξιωματούχους, δεν έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τελετές, όπως η Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Α’ και του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και η λειτουργία του Πάσχα.

«Ήταν τόσο ωραία που την είδα», είπε ο Χάρι. «Είναι σε θαυμάσια φόρμα».

«Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου», πρόσθεσε γελώντας.

Διαβάστε επίσης:

Σαρλ Μισέλ από το Κίεβο: Η Ιστορία δεν θα ξεχάσει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν εδώ

Σε νίκη Μακρόν ποντάρουν τα βρετανικά στοιχηματικά γραφεία – Απόψε το debate

Αγία Σοφία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με καταστροφές- Αντιδράσεις σε Τουρκία και Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32