search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Σκληρή μάχη για τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης (photo)

21.04.2022 15:41
tiletheasi3322_new

Σε bras de fer για γυμνασμένα μπράτσα εξελίσσεται η μάχη των καναλιών για εκείνο που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, ιδίως την εβδομάδα που μάς πέρασε.

Η ψαλίδα ανάμεσα σε Mega και Σκάι κατά το επταήμερο 11-17 Απριλίου έκλεισε ακόμα πιο πολύ σε σύγκριση με το άνοιγμα που υπήρχε την προπερασμένη εβδομάδα.

Το Μega μπορεί να διατήρησε τη μερίδα του λέοντος, το μέγεθός της όμως μειώθηκε, την ίδια στιγμή αυξητική τάση είχε το κομμάτι του Σκάι.

Στην γενική κατάταξη σημειώθηκε αντιμετάθεση «αντιπάλων» μεταξύ ΑΝΤ1 και Alpha και σύμφωνα-πάντα- με τα δεδομένα της Nielsen, το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ ο Alpha υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

Το Star αν και με μείωση κράτησε το πέμπτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Το Open είδε το κομμάτι του να επιστρέφει στις διαστάσεις που είχε πριν από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και έφθασε το μερίδιο του σταθμού να είναι μικρότερο σε μέγεθος και από εκείνο- σχεδόν αμετάβλητο- της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε για ακρίβεια στο ρεύμα: Στριμωγμένη στη γωνία η κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης τρυπάει τα δίχτυα του

Δύο στοιχηματικές κι ένα σάιτ στο όμιλο Φιλιππάκη

«Εκρηκτική» διαφημίζεται η συνέντευξη του Ντόναλντ Τράμπ στον Πιρς Μόργκαν για το Talk TV του Μέρντοχ – Είναι όμως αληθινά εκρηκτική; (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10