search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Στο Επικρατείας η Ντόρα Μπακογιάννη

22.04.2022 06:00
bakogianni_new

Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Ντόρα Μπακογιάννη να μην κατεβαίνει στα Χανιά και να έχει θέση υποψήφιας στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr η πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και αδελφή του Πρωθυπουργού θα έχει θέση στο Επικρατείας για πολλαπλούς λόγους. 

Αρχικά έχει βοηθήσει πάρα πολύ την κυβέρνηση στην επικοινωνία ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το κόμμα. Η κ. Μπακογιάννη έχει πολλές φορές γίνει δέκτης παραπόνων από «γαλάζιους» βουλευτές. Παράπονα τα οποία έχει μεταφέρει στο Μαξίμου. 

Δεύτερον, το γεγονός ότι  προεκλογικά θα είναι υποψήφια βουλευτίνα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα της δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν πως η παρουσία της κ. Μπακογιάννη στα τηλεπαράθυρα θα βοηθήσει το κόμμα πριν την κάλπη

Τρίτον στα ατού της κυρίας Μπακογιάννη πρέπει να συμπεριλαμβάνετε και το γεγονός ότι μπορεί να μιλάει και για το παρελθόν του κόμματος αλλά και το αύριο. Είναι έμπειρο στέλεχος που γνωρίζει όσο κανείς τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Η υπουργός που αλλάζει εκλογική περιφέρεια

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία: Στα κάγκελα οι «γαλάζιοι» για τον Δημοσχάκη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:41