search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Το βίντεο από την ανάκριση μετά το δυστύχημα στα γυρίσματα – «Θα μου απαγγελθούν κατηγορίες;» (videos)

26.04.2022 11:54
baldwin23

Τον περασμένο Οκτώβριο η 42χρονη Αλίνα Χάτσινς έπεσε νεκρή στα γυρίσματα της ταινίας Rust, από το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν. Χθες, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από την ανάκριση του ηθοποιού, λίγο μετά το δυστύχημα.

Λίγες ώρες αφότου ο Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε την Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας, καταγράφηκε να γκρινιάζει σε ένα τηλεφώνημα ότι δεν ήθελε «να είναι δημόσιο πρόσωπο» πια ενώ στη συνέχεια αστειεύεται με την αστυνομία, όπως δείχνουν τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Οι ντετέκτιβ μπαίνουν στο δωμάτιο για να συζητήσουν το δυστύχημα που άφησε νεκρή τη Χάτσινς και τραυματισμένο τον σκηνοθέτη Joel Souza.

Πριν αρχίσουν να μιλούν, ένας από τους ντετέκτιβ διαβάζει στον Μπάλντουιν τα δικαιώματά του.

«Η μόνη μου ερώτηση είναι, λοιπόν, αν μου απαγγέλλονται κατηγορίες» ρωτάει ο ηθοποιός. «Όχι, απλώς παίρνουμε κατάθεση… Είναι απλώς μια τυπική διαδικασία», απάντησαν οι αστυνομικοί.

«Όταν πυροβόλησα, μακριά από τον οπερατέρ, ποτέ δεν στόχευα την κάμερα με το όπλο, γύρισα και πήγα έτσι» λέει – όπως φαίνεται στο βίντεο – ο Άλεκ Μπαλντουίν, φτιάχνοντας ένα όπλο με τα δάχτυλά του. «Και εκείνη ήταν εκεί (σ.σ. η Αλίνα Χάτσινς). Και το όπλο εκπυρσοκρότησε. Και εκείνη (σ.σ. η Αλίνα Χάτσινς) έπεσε στο έδαφος», λέει ο ηθοποιός στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

«Δεν θέλω να είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Όπως γράφει η nypost, το βίντεο, που καταγράφηκε περίπου τρεις ώρες μετά τον πυροβολισμό σε αίθουσα ανακρίσεων του γραφείου του σερίφη της Σάντα Φε, δείχνει έναν ατημέλητο Μπάλντουιν να καλεί προφανώς μέλη του προσωπικού του να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις πριν μιλήσει με την αστυνομία.

«Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα … πρόκειται να μου πάρουν κατάθεση. Πώς είναι όλοι στο σπίτι; Πώς είναι τα παιδιά;» εμφανίζεται να λέει ο Baldwin στο βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε. Όταν το άτομο προσπαθεί να προσφέρει λίγα λόγια συμπαράστασης, ο Baldwin την κόβει. «Αυτό που είμαι είναι κάποιος που, δεν θέλω να το κάνω αυτό πια, δεν θέλω, δεν θέλω να είμαι δημόσιο πρόσωπο», ξεσπά ο Baldwin.

«Εγώ είμαι αυτός που κρατάει το όπλο στο χέρι της και όλοι υποτίθεται ότι είχαν φροντίσει. Πάντα μου δίνουν ένα κρύο όπλο».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός τηλεφωνεί σε κάποιον άλλον και λέει ότι θέλει να έρθει στη Σάντα Φε καθώς η έρευνα εξελίσσεται. «Θα περάσουμε τον χρόνο μας εδώ… Θα πάμε και θα διασκεδάσουμε», λέει ο Baldwin.

Η γυναίκα στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, μια προφανής μπέιμπι σίτερ που απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με τα παιδιά του Baldwin, ρωτάει αν θα πρέπει να «μείνουν μακριά από τους γύπες εδώ» – μια αναφορά στους παπαράτσι.

Διαβάστε επίσης:

Τζεντιλόνι: Πλήρης απεξάρτηση της ΕΕ από ρωσικό πετρέλαιο και αέριο ως το 2027

Μεξικό: 11 νεκροί από ανταλλαγή πυρών σε παράνομη ιπποδρομία

Λαβρόφ: «Υπαρκτός ο κίνδυνος για πυρηνικό πόλεμο» – Συνεχίζονται στα Ανατολικά οι μάχες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:00