search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Σκληρές εικόνες: Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό του Άλεκ Μπάλντουιν (videos)

26.04.2022 17:11
hutchins_new

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από το τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», όπου έχασε τη ζωή της η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό από τον Άλεκ Μπάλντουιν. Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος των αποδεικτικών στοιχείων από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε.

Στο βίντεο, φαίνεται η 42χρονη Χάτσινς να βρίσκεται αναίσθητη στο έδαφος με τους διασώστες να της φωνάζουν «Χαλίνα, μείνε μαζί μας» και να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειωθεί ότι η Χαλίνα Χάτσινς πυροβολήθηκε κατά λάθος στη δεξιά μασχάλη από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν και έχασε τη ζωή της.

Σε άλλο βίντεο διακρίνονται τεχνικοί και ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Άλεκ Μπάλντουιν, να ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της.

Τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές της 42χρονης κατέγραψε κάμερα σώματος και τα έδωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό ως μέρος αποδεικτικών στοιχείων για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Σε άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται να εξασκείται με το όπλο του στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Τέλος, σε άλλο βίντεο φαίνεται να τον πλησιάζουν αστυνομικοί λίγα λεπτά μετά τους πυροβoλισμούς και να τον προειδοποιούν να μη συζητήσει τι συνέβη με κανέναν συνάδελφο πριν του μιλήσουν οι αστυνομικοί.

«Το γραφείο του σερίφη δίνει στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη έρευνά μας», ανέφερε στην ανακοίνωση ο σερίφης της Σάντα Φε.

Διαβάστε επίσης:

Τσερνόμπιλ: «Μη φυσιολογικά» τα ποσοστά ραδιενέργειας, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας

Οξεία ηπατίτιδα σε παιδιά: Η σοκαριστική θεωρία Έλληνα παιδιάτρου στη Βρετανία για τα αυξανόμενα κρούσματα

Κομισιόν για Twitter: Όποιο και αν είναι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς «θα πρέπει να προσαρμοσθεί απολύτως στους ευρωπαϊκούς κανόνες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:41