search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:41
MENU CLOSE

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Ρόλος για την Άμπερ Χερντ η έκφρασή της στο δικαστήριο; Το πλάνο που την «πρόδωσε»

27.04.2022 16:47
heard98-new

Τις κάμερες που υπάρχουν εντός της δικαστικής αίθουσας φαίνεται να ξέχασε η Άμπερ Χερντ στην δίκη που πραγματοποιείται ύστερα από την σε βάρος της μήνυση από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός, που έχει κατηγορήσει τον κάπτεν Χουκ για κακοποίηση, όλες τις προηγούμενες ημέρες, που κατέθετε ο Τζόνι Ντεπ είχε διαρκώς μια έκφραση λυπημένης γυναίκας, έτοιμης να βάλει τα κλάματα.

Ο Τζόνι Ντεπ από την πλευρά του, προχώρησε, με την βοήθεια των συνηγόρων του,  σε μία ανασκόπηση των αξιοσημείωτων γεγονότων από τον έγγαμο βίο του με τη Χερντ.


Μετά το πλάνο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες της δικαστικής αίθουσας, οι χρήστες των social media, θεώρησαν ότι η στενοχωρημένη κακοποιημένη σύζυγος είναι άλλος ένας ρόλος για την Χερντ και αυτό είναι μία άποψη που αναπαράγεται αρκετά τις τελευταίες ώρες.

Στο συγκεκριμένο πλάνο, η ηθοποιός, ενώ μιλάει με τη δικηγόρο της φαίνεται να γελάει για κλάσματα του δευτερολέπτου και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια έκφραση, με την οποία εμφανίζεται στη δίκη τον τελευταίο καιρό.



Η απότομη εναλλαγή ξάφνιασε όσους παρακολούθησαν τη δίκη, κάνοντας τους χρήστες να σχολιάζουν πως η στάση της ηθοποιού είναι εντελώς ψεύτικη.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μεταδίδεται ζωντανά και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της αμερικανικής αλλά και της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν σε ανταλλαγή κρατουμένων – Ελεύθερος ο Αμερικανός Τρέβορ Ριντ (video)

Μακρόν: Πήγε σε λαϊκή αγορά στο Παρίσι και … εισέπραξε ντομάτες (Video)

Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy και αντιδράσεις: «Απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06