search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:53
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Νέα ψήφος εμπιστοσύνης στην προσπάθεια μας για ένα προοδευτικό κόμμα» – Ποια είναι η συμμετοχή (Photos)

08.05.2022 14:05
kinal

Στη Νέα Σμύρνη και όχι στο κέντρο της Αθήνας ψήφισε τελικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος που συρρέουν μαζικά στις κάλπες από το πρωί για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο επικείμενο συνέδριο, τα μέλη στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. 

«Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στη δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης. Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνεται εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», ήταν το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ψήφισε λίγο πριν τις 13.00 στη Νέα Σμύρνη ενώ ήταν προγραμματισμένο να ψηφίσει στις 11.00 στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, υπήρξαν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη που είχαν συγκεντρωθεί στην Σόλωνος αλλά τελικά για «λόγους σύμπτυξης του χρόνου λόγω περιοδείας που θα έκανε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης αποφασίστηκε να αλλάξει εκλογικό Κέντρο και να ρίξει την ψήφο του στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Γαλαξίας». 

Η συμμετοχή 

Σε 123 εκλογικά τμήματα που έχουν σύστημα καταγραφής μέσω tablet φαίνεται έχουν προσέλθει μέχρι και τις 13.00, 27.500 μέλη, με μία αναγωγή στα εκλογικά τμήματα που δεν έχουν tablet φαίνεται με τις εκτιμήσεις που κάνουν στο ΠΑΣΟΚ ότι ως τώρα έχουν ψηφίσει 50.000 χιλιάδες μέλη του κόμματος. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για fake news – Zητά την αποπομπή του

Συνέδριο ΝΔ: Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στο «λόμπι του κατευνασμού»

Αβραμόπουλος από Συνέδριο ΝΔ: Δηλώνω στρατευμένος και στην πρώτη γραμμή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:51