search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Κέρδισε η άνοιξη το τριήμερο

09.05.2022 19:00
tileorasi_28322_new

Αλλάζει συμπεριφορά το τηλεοπτικό κοινό καθώς η σεζόν εισέρχεται στην καρδιά της άνοιξης. Με μια ματιά στις τηλεθεάσεις του Σαββατοκύριακου και τις εκπομπές της δεκάδας αντιλαμβάνεται κάποιος ότι αρκετοί είναι εκείνοι που χαλαρώνουν τη σχέση τους με την τηλεόραση.

Την Παρασκευή διατηρήθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων οι σπαρταριστοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», αλλά με 8,3% τηλεθέαση. Το δεύτερο καλύτερο της ημέρας ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με 7,4%. Σε όποια άλλη καθημερινή η απόδοση αυτή θα έδινε ώθησε έως την τέταρτη θέση.

Τρίτο το «Φως στο τούνελ» το τελευταίο ημίωρο του οποίου «χρεώνεται» στο Σάββατο, καθώς στις 02.00 «αλλάζει» η ημέρα σύμφωνα με τη μεθοδολογια της Nielsen Audience Measurement.

Αλλιώς η εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη, θα έπρεπε να στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση του Top 10 της Παρασκευής με συνολικά 10,9% τηλεθέασης.

«Γκέλ» είχε η κινηματογραφική ταινία «Ευτυχία» με άξονα τη ζωή της σπουδαίας τραγουδοποιού Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου που έξοχα ερμηνεύει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Τα υπόλοιπα προγράμματα στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης είναι μεταξύ εκείνων που κυρίως μεταδίδονται έως τις προχωρημένες απογευματινές ώρες της ημέρας με εξαίρεση τους αειθαλείς «Απαράδεκτους».

Περίπου 2,1 εκατ. τηλεθεατές επιμερίστηκαν το Σαββατόβραδο σε «Survivor», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το «Σπίτι με το Mega και «Chart show». Το ριάλιτι του Σκάι συγκέντρωσε τις προτιμήσεις των περισσότερων και το σόου ταλέντων του ΑΝΤ1 ήταν το δεύτερο καλύτερο της ημέρας αλλά με σχεδόν τη μισή τηλεθέασης συγκριτικά με αυτή του «Survivor».

To πρόγραμμα του τριήμερου με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης ήταν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» το οποίο κατάφερε να έχει τηλεθέαση 12,3% το βράδυ της Κυριακής. Πρόγραμμα που πάντα έχει υψηλές αποδόσεις.

Στο 9,6% ήταν η μέση τηλεθέαση του «Survivor» με παραλίγο ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Από εκεί και κάτω οι τηλεθεάσεις δεν ξεπέρασαν το 5% και αφορούσαν προγράμματα που προβλήθηκαν ως επι τω πλείστον στη μεσημεριανή απογευματινή ζώνη.

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: Φήμες για επόμενο «βήμα» εκτός Σκάι

Τηλεθέαση: Σκληρές «μάχες» για τη μερίδα του λέοντος

«Η Τέχνη του δρόμου»: Από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από σπρέι… Τέχνη (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:36