search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Καλά τα πήγε η Eurovision απέναντι σε «μεγαθήρια»

11.05.2022 17:30
tv_new
Πηγή: Pixabay

Ανεπηρέαστες οι σειρές μυθοπλασίας «Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Άγριες μέλισσες» και το ριάλιτι «survivor» από τον χθεσινό, α’ ημιτελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Διατηρήθηκαν στις θέσεις τους. Πρώτος- για άλλη μια φορά-  ο «Σασμός» στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο. Αμέσως μετά, στη δεύτερη θέση και με σχεδόν ίδια δυναμική η επίσης δραματική «Η γη της ελιάς». Και ύστερα το ριάλιτι του Σκάι και κατόπιν η σειρά του ΑΝΤ1.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε η μετάδοση της ΕΡΤ1 για τη Eurovision. Την είδαν 644.000 τηλεθεατές.

Δεν αντέχει σύγκρισης η Eurovision με τα άλλα προγράμματα της πρώτης πεντάδας. Έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Όμως η τηλεοπτική κάλυψη της Γιουροβιζιονικής φιέστας- η πρώτη από τις τρείς της διοργάνωσης- είχε καλύτερη τηλεθέαση από τον αντίστοιχο ημιτελικό του 2021.

Τον φετινό είδαν 622.000 ζευγάρια μάτια διαμορφώνοντας την τηλεθέασης της μετάδοσης στο 6,2% ενώ τον αντίστοιχο περσινό προτίμησαν 586.000 τηλεθεατές δίνοντας της 5,7% τηλεθέαση, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Κατά τα λοιπά το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αν και δεν «τρελαίνει» τα μηχανάκια της Nielsen στέκεται αξιοπρεπώς, ενώ πτωτικές τάσεις παρουσιάζουν τα «MasterChef» και «Ο τροχός της τύχης». Επιστροφή στην δεκάδα για το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» το οποίο μεσημεριάτικα μάζεψε σχεδόν 490.000 τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Άφαντα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών αλλά σαν πυροτέχνημα πετάχτηκε στην 10η θέση το αθλητικό πεντάλεπτο του Mega το οποίο ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Ανέβηκα πάνω στην Καρολάιν και την πίεσα με το μαξιλάρι

Κορωνοϊός: Ακόμη 26 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους – 4.761 νέα κρούσματα και 185 διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο

Rome Masters: Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους 16 – Νίκησε με 2-0 σετ την Αλεξαντρόβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:55