search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Ένα δισ. ευρώ εισπράττει ο Πούτιν από την ΕΕ

12.05.2022 06:00
fysiko aerio- rosia- ee-new

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει τελειωμό, η τραγωδία με χιλιάδες νεκρούς είναι, δυστυχώς, ολοένα και μεγαλύτερη, η οικονομική ασφυξία που απειλεί τις χώρες της Ευρώπης συνεχίζεται, η αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ κι άλλες χώρες προς την Ουκρανία συνεχίζεται-άρα και ο πόλεμος χωρίς νικητή.

Αυτό είναι το σκηνικό που ζούμε σήμερα. Προφανώς κοστίζει και στη Ρωσία, αλλά δεν ξέρω όμως πόσο, όταν η Ρωσία εισπράττει περίπου ένα δισ. την ημέρα από τις πωλήσεις φυσικού αερίου σε χώρες της Ευρώπης!

Οι μόνοι που τα έχουν φέρει δύσκολα στα οικονομικά σε ό,τι αφορά την Ρωσία, είναι οι ολιγάρχες της, οι οποίοι στριμώχνονται ολοένα και περισσότερο με τις λίστες που δίνει Ευρωπαϊκή Ένωση στην δημοσιότητα, αλλά και οι ΗΠΑ.

Ακούγεται λοιπόν εντόνως τις τελευταίες μέρες, ότι οσονούπω έρχεται μία ακόμα λίστα που θα έχει μέσα επώνυμους ολιγάρχες, όχι τόσο μεγάλους όσο είναι οι στενοί φίλοι του Πούτιν, η οποία όμως ενδιαφέρει αρκούντως την οικονομική και μιντιακή μας πιάτσα.

Επιφυλασσόμεθα -όπως λένε -μέχρι να το δούμε να συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Το φάουλ του Σκρέκα στον… Μητσοτάκη και οι πιέσεις για το deal Maguire με ΤΕΡΝΑ

Τα fund των «καλών προθέσεων» για την Αττική Οδό και οι δημοσκοπήσεις «ζαριά» για εκλογές

Το «νέο» ΠΑΣΟΚ και οι συμβουλές του Αμερικάνου στον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:29