search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η ανάλυση των τριχών θα δείξει τις κινήσεις της μητέρας» (Video)

14.05.2022 17:00
roulapispirigkou89

Για το ιατροδικαστικό πόρισμα του θανάτου της Τζωρτζίνας, όπου αποκαλύφθηκε πως οφείλεται σε δηλητηρίαση από χορήγηση κεταμίνης, μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» του Mega, o ιατροδικαστής ξεκαθάρισε αρχικώς πως η κεταμίνη που δίνεται στο νοσοκομείο, χορηγείται αρχικά σε έναν ζώντα οργανισμό, κάτι που αυτομάτως αναιρεί τον ισχυρισμό πως δόθηκε κατά την ανάνηψη της 9χρονης και δεύτερον η ποσότητα που χορηγήθηκε δεν είναι αποτέλεσμα ιατρονοσηλευτικής πράξης, αλλά πράξης ανθρωποκτονίας.

Ερωτηθείς γιατί δεν λήφθηκαν τρίχες από την Τζωρτζίνα όταν έγινε η εκταφή για το τάμπλετ, απάντησε πως η εκταφή στην παρούσα φάση αποτελεί πρόταση του ιατροδικαστή Μπουζιάνη και πρέπει να εγκριθεί από την ανακρίτρια, οπότε δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα συμβεί.

«Εάν η ανακρίτρια κρίνει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να κλείσει η υπόθεση, τότε δεν χρειάζεται να γίνει εκταφή» δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.

Στη συνέχεια επισήμανε πως η λήψη τριχών θα δείξει εάν είχε χορηγηθεί στο κορίτσι και άλλη τοξική ουσία καθώς και για πόσο καιρό, χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός πως η κεταμίνη χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα με στόχο τον θάνατό της.

Εξήγησε πως η ανάλυση τριχών μπορεί να δείξει την χορήγηση ουσιών έως και 6 μήνες πριν, εξαρτάται βέβαια και το μήκος της τρίχας.

Διαβάστε επίσης:

Δηλώσεις-σοκ από μάρτυρα υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε» (Video)

Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 2 φορές στην καρδιά, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Άγριο φονικό στη Χίο: 25χρονος σκότωσε πατέρα δύο παιδιών γιατί νόμιζε ότι παρενοχλεί την κοπέλα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01