search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Τwitter: Διαμάχη Μπάιντεν – Μπέζου για τον πληθωρισμό (Photos)

15.05.2022 01:09
Tzef Mpezos_new

Μια δημοσίευση στο Twitter από τον Τζο Μπάιντεν αναφορικά με μία «πρόταση» για την πάταξη του πληθωρισμού, πυροδότησε την αντίδραση του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν έγραψε στο Twitter: «Θέλετε να μειώσετε τον πληθωρισμό; Ας βεβαιωθούμε ότι οι πιο πλούσιες εταιρείες θα πληρώσουν το μερίδιο τους».

«Η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Παραπληροφόρησης θα πρέπει να επανεξετάσει αυτό το tweet ή ίσως χρειαστεί να σχηματίσει ένα νέο συμβούλιο Non Sequitur. Η αύξηση των εταιρικών φόρων είναι καλό να συζητηθεί. Ο περιορισμός του πληθωρισμού είναι κρίσιμος να συζητηθεί. Το να τα συνδυάσεις είναι απλώς λάθος κατεύθυνση», απάντησε ο Μπέζος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon δεν πλήρωσε ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος το 2017 και το 2018. Αν και ο Μπάιντεν δεν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Amazon σε αυτό το tweet, έχει επικρίνει στο παρελθόν το φορολογικό ιστορικό της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: «Ο λαός μας δεν θέλει τη Σουηδία και τη Φινλανδία στο ΝΑΤΟ»

Ουκρανία: Η Τουρκία έχει προτείνει να αναλάβει την μεταφορά των τραυματισμένων μαχητών από το Azovstal (Video)

Φινλανδία: Η Ρωσία σταμάτησε να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01