search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:17
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε – Ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε» (Video

27.05.2022 09:03
eleni-kastani-new

Για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα μίλησε η Ελένη Καστάνη, επισημαίνοντας πόσο δύσκολη ήταν η διαχείριση του τραγικού αυτού συμβάντος τόσο από την ίδια όσο και από την υπόλοιπη οικογένεια.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στα «Ανοιχτά», η ηθοποιός αποκάλυψη ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε, αφήνοντας στους οικείους του ένα γράμμα.

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία.

Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου.

Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σαμπάνης: Σοβαρό τροχαίο για τον τραγουδιστή – Μεγάλες ζημιές στο αμάξι του

Δίκη Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις εκφράσεις τους – Τι ανέφερε για την Κέιτ Μος

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Στεναχωριέμαι αλλά θα πρέπει να τιμωρηθούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48