search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:12
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα κάνετε διακοπές φέτος» – Το μήνυμα Ανδρουλάκη που τρόμαξε την Κεντρική Επιτροπή

06.06.2022 06:00
androulakis_pasok

Τις προεκλογικές μηχανές του κόμματος άναψε την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα ετοιμότητας σε όλα τα μέλη του κόμματος. Θέλοντας μάλιστα να δώσει έναν τόνο παραπάνω ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε στα μέλη του κόμματος ότι φέτος δεν θα κάνουν διακοπές. 

«Ας γκρεμίσουμε τα τείχη για να γίνουμε ένα κοινωνικό ρεύμα. Δεν θα κάνουμε διακοπές το καλοκαίρι. Θα είμαστε έτοιμοι για το Φθινόπωρο για τις εκλογές. Θα είμαστε στην πλευρά των νικητών», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής. 

Η δήλωση αυτή πάγωσε τα μέλη του κόμματος που τον παρακολουθούσαν. Στέλεχος το διασκέδασε αφού ενώ βρισκόταν στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε από κάτω: «Έτσι και αλλιώς λεφτά δεν έχουμε για διακοπές, μας τα πήρε ο Μητσοτάκης»

Όλοι ομολογούν ότι τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ τώρα αρχίζουν. Το κόμμα είναι πλέον έτοιμο για ένα δύσκολο πολιτικό καλοκαίρι. 

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή στην ούγια: να μην γράφει «Πανικός»

ΟΝΝΕΔ: Νέος πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου

Οριστικά στην Ανατολική Αττική ο Χριστοδουλάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:07