search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:57
MENU CLOSE

«Joker»: Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε το sequel – Ο τίτλος και η επιστροφή του Joaquin Phoenix στον ρόλο του (photos)

08.06.2022 11:23
joker
credit: Facebook/@jokermovie

Το sequel της άκρως επιτυχημένης ταινίας «Joker» είναι γεγονός, με τον σκηνοθέτη Todd Phillips να κάνει τη σχετική ανακοίνωση μέσω Instagram.

Ο Phillips -σκηνοθέτης και της πρώτης ταινίας- με φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, αποκάλυψε τον τίτλο του sequel, που είναι «Joker: Folie a Deux».

credit: Facebook/@jokermovie

Στην ίδια ανάρτηση, «ανέβασε» και μια φωτογραφία του Joaquin Phoenix να διαβάζει το σενάριο, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του ηθοποιού στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Joker.

Να σημειωθεί πως πριν από δυο χρόνια, το «Joker» (2019) του Todd Phillips κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της καλύτερης ταινίας, κατακτώντας τα δύο (Α’ αντρικού ρόλου και Μουσικής).

Παράλληλα, έβγαλε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, έχοντας budget οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης:

Νταϊάν Κίτον και Τζέιν Φόντα ξανά μαζί στην ταινία «Book Club 2 – The Next Chapter»

Έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών

Ο πιο καλός ο μαθητής…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:56