search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:54
MENU CLOSE

Αιματηρή συμπλοκή στην παραλία Ερωτοσπηλιά: Μαχαιρώθηκε στον θώρακα ένας 20χρονος

15.06.2022 16:01
asthenoforo_ekav_mera_new

Άγριος καβγάς μεταξύ ομάδων νεαρών που διασκέδαζαν σε υπαίθριο πάρτι στην παραλία Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου με μαχαίρι.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στον θώρακα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης κατά τη διάρκεια μεγάλου πάρτι σε παραλία όπου βρίσκονταν περίπου 300 νεαροί (οι περισσότεροι ηλικίας 18 έως 20 ετών). Σε ένα σημείο της παραλίας ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ διαφορετικών ομάδων νεαρών όταν ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα τον 20χρονο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο τόσο τον 20χρονο νεαρό όσο και έναν συνομήλικό του ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας με τραύματα στον αγκώνα.

Όσο για το κίνητρο της άγριας συμπλοκής, φαίνεται ότι επρόκειτο για μια ασήμαντη αφορμή που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές νεαρών, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Μυστήριο με τον θάνατο της 22χρονης αθλήτριας – Στο επίκεντρο των ερευνών το smartwatch

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις χθεσινές πλημμύρες

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 6 Ιουλίου η επόμενη δικάσιμος – Να βγει από τη φυλακή ζήτησε ο Λαγός- Η αντίδραση της εισαγγελέως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:54