search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:23
MENU CLOSE

Marfin: Βανδάλισαν το μνημείο για τα θύματα – Θα αντικατασταθεί άμεσα, η απάντηση του Σκέρτσου

22.06.2022 21:07
marfin_new

Άγνωστοι βανδάλισαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου, δύο χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλακέτας.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε ότι η αναμνηστική πλάκα θα αντικατασταθεί άμεσα και αν χρειαστεί αυτό θα «γίνεται ακόμα και καθημερινά».

«Η αναμνηστική πλάκα στη μνήμη της Αγγελικής, της Παρασκευής και του Επαμεινώνδα θα αντικατασταθεί άμεσα. Είναι γνωστή, άλλωστε, η ευαισθησία της Πολιτείας στο θέμα αυτό. Αν χρειαστεί θα γίνεται ακόμη και καθημερινά. Κάθε μέρα και μια τελετή μνήμης. Γιατί τελικά η μνήμη είναι που πονάει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Τη μνήμη θέλουν να σβήσουν. Και η μνήμη είναι που κρατάει εμάς τους υπόλοιπους από το να δείξουμε ξανά ανοχή σε τέτοια φριχτά εγκλήματα κατά της ζωής αλλά και κατά της ειρηνικής και δημοκρατικής συνύπαρξης» έγραψε ο κ. Σκέρτσος στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Άμπερ Χερντ: Γράφει βιβλίο για τον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ

Η παρέμβαση Μπάιντεν «ρίχνει» το πετρέλαιο – Μεταβλητότητα στη Wall Street υπό τον φόβο ύφεσης

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Τους 950 έφτασαν οι νεκροί – 610 οι τραυματίες (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:22