search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:03
MENU CLOSE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Κάτι δεν είναι υγιές σε όλη αυτή την ιστορία με την τραπ»

25.06.2022 16:11
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μάρτυρας σε περιστατικό σωματικής βίας -  Θα καταθέσω» (Video) - Media

Για τις εικόνες ντροπής στα MAD VMA 2022 ανάμεσα σε Light και Snik και την υπερασπιστική γραμμή στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ήταν χρέος μου να υπογράψω την επιστολή σχετικά με τους χειρισμούς του Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη. Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλει πολλούς ανθρώπους. Συνάδελφοί μου απαξιώθηκαν με πολλούς τρόπους από τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Χρησιμοποιήθηκαν ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια. Αισθανθήκαμε ότι δικάζονται άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για το άγριο επεισόδιο μεταξύ Light και Snik, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε: «Με έχει απασχολήσει πολύ το συμβάν αυτό. Δεν είχα ιδέα τι είναι η τραπ μουσική. Είδα κορίτσια 14 ετών να ακούν τραπ κι έπαθα σοκ, όχι απλώς το άκουγαν με ευχαρίστηση, ήταν παθιασμένες. Δεν μπορεί το τραγούδι να υποτιμά τις γυναίκες και να τους αρέσει. Κάτι δεν είναι υγιές σε όλη αυτή την ιστορία με την τραπ».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Έχει ανοίξει η αγορά και γίνονται πολλές δουλειές του εξωτερικού στην Ελλάδα. Όλοι κάνουμε 5-6 οντισιόν για ξένες δουλειές».

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για Τζούμα: Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος με βιτριολικό χιούμορ (Video)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις Πανελλήνιες είχα γράψει σε μάθημα 0,01» (Video)

Mad VMA 2022: Ξανά μπροστά από αόρατη κονσόλα ο Dj Βαλεντίνο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58