search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Μπιμπίλας για Τζούμα: Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος με βιτριολικό χιούμορ (Video)

25.06.2022 15:52
tzoumas

Για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, τη γνωριμία και τη συνεργασία τους μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και στο θέατρο και στο σινεμά, ενώ η γνωριμία τους έγινε στη θρυλική «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι.

«Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ανέφερε πόσο είχε στενοχωρηθεί με την τροπή που είχαν πάρει οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα πάνω στο θέμα των γυναικοκτονιών.  «Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα», είχε δηλώσει προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση», ξεκαθάρισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Αγαπημένε μου γείτονα, καλό παράδεισο»

MAD VMA 2022: «Τι έγινε; Δεν ξέρω, δεν ήμουν εγώ» – Η πρώτη αντίδραση του Snik αμέσως μετά το άγριο ξύλο με τον Light (Videos)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις Πανελλήνιες είχα γράψει σε μάθημα 0,01» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50