search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία αντιεμβολιαστών έξω από το σπίτι του Πλεύρη – Για στοχοποίηση μιλά ο υπουργός- Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

27.06.2022 20:28
plevris_new

Διαμαρτυρία αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του Θάνου Πλεύρη, όπως καταγγέλλει ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

Όπως αναφέρει, στο σπίτι βρίσκονται η συζυγός του και τα δύο τους παιδιά ενώ οι αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν «κατά της οικογένειάς του».

Όπως προσθέτει ο υπουργός Υγείας, αναμένει την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού από το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώ λέει ότι στοχοποιείται η οικογένειά του για τις δικές του υπουργικές αποφάσεις.

Καταδικάζει η αξιωματική αντιπολίτευση

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την στοχοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Κεραμέως: Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Παιδείας

Τετ α τετ Δένδια – Τσαβούσογλου στην Αχρίδα: Τι συζήτησαν οι δύο ΥΠΕΞ

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ: Έμφαση στην διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03