search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καλώς ή κακώς οι ράπερς και οι τράπερς είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας» (Video)

03.07.2022 12:15
poseidwnas giannopoulos

Για την «υπαρκτή» κόντρα της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, τις ωραίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς μουσικών, τους τράπερς και την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά τα έλεγα πάντα χύμα και όταν τα λες χύμα κλείνεις και πόρτες» δήλωσε και αποκάλυψε πως τη δεκαετία του ’90 είχε φτάσει σε σημείο να παρεξηγηθεί ακόμη και με την Άννα Βίσση, ύστερα από μια κριτική του για τους «Δαίμονες».

Ερωτώμενος για τη «συμφιλίωση» Βίσσης – Βανδή πέρυσι, ο ίδιος όπως είπε είχε δηλώσει χαριτολογώντας: «Ελάτε κορίτσια τώρα που δεν υπήρχε κόντρα, υπήρχε και παρά υπήρχε!».

Σε ό,τι αφορά τη νέα γενιά της μουσικής σκηνής δηλώνει πως υπάρχουν ωραίες λαϊκές φωνές, όπως η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλός λαϊκός τραγουδιστής αλλά πρέπει να απογαλακτιστεί από τον θαυμασμό του που έχει για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ακούγεται στη φωνή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη ραπ και τραπ σκηνή χαρακτήρισε τους εκπροσώπους της ως το πιο «ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας σε επίπεδο παραγωγής», ωστόσο υπάρχει θέμα στο στιχουργικό κομμάτι, στο τι προβάλλουν και τι λένε.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, δήλωσε πως ήταν δύσκολη λόγω της θεματολογίας που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο ήταν εξαιρετική λόγω της «καταπληκτικής»  συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Για πολλά χρόνια θα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έχει δεχθεί τέτοια επίθεση», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου στην τηλεόραση, είπε πως χαίρεται για την επιστροφή της γιατί του αρέσει.

«Μακάρι να γύριζε σε άλλη ζώνη και όχι στη δική μας», ανέφερε χαριτολογώντας.

Διαβάστε επίσης:

MAD VMA 2022: «Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο» – Οι εξηγήσεις της Ζοζεφίν για το σπρώξιμο στο νεαρό (Video)

Τάσος Κωστής: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον κατέστρεψαν, όπως τον Παύλο Χαϊκάλη» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Βούρκωσε on air ερμηνεύοντας τα «Ήσυχα Βράδια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52