search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια – Συνέντευξη Τύπου ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης

11.07.2022 12:56
androulakis_new

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη το πρωί στο Γκάζι. Μαζί του θα είναι ο Τομεάρχης Ενέργειας Χάρης Δούκας και ο σύμβουλος επί θεμάτων οικονομικής πολιτικής της Κ.Ο. Ηλίας Κικίλιας. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης του κυβερνητικού προγράμματος, ενώ όσον αφορά το μέτωπο που έχουν μονίμως απέναντι στην κυβέρνηση αυτό δεν είναι άλλο από την οικονομία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι σε αναζήτησή ενός προγράμματος που θα λέει κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνουν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη στόχος είναι να μιλήσει το κόμμα πάλι στην καρδιά της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κινείται στη λογική του να φανεί ότι το κόμμα είναι υπέρ της ουσιαστικής στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών. Όσον αφορά την επιλογή της Συνέντευξης Τύπου, αυτή εντάσσεται στην στρατηγική «πιο επιθετικής επικοινωνίας», για την οποία είχε γράψει στο ρεπορτάζ του το «Ποντίκι» στα δύο προηγούμενα φύλλα. Η εισήγηση για πιο επιθετική επικοινωνία έγινε από παλιότερα στελέχη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και απ’ ό,τι φαίνεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  την έκανε δεκτή με πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Πάρε θέση για τον χάρτη του Μπαχτσελί

Ποιο είναι το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μαξίμου – Ποια μέτρα μελετά η κυβέρνηση

Κατρούγκαλος για χάρτη Μπαχτσελί: Να μην επιστρέψουμε στο 2020 – Η κυβέρνηση να θέσει σαφείς κόκκινες γραμμές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09