search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Νικολά Σαρκοζί: Στην Αθήνα οικογενειακώς για διακοπές – Πήγε για τρέξιμο στο κέντρο, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό (Photos)

14.07.2022 18:30
Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο Σαρκοζί - Δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή - Media

Στην Αθήνα βρέθηκε για διακοπές ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με την σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι και την κόρη τους, Τζούλια.

Οι Σαρκοζί διέμεναν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα.

Μάλιστα, ο Νικολά Σαρκοζί το πρωί της Πέμπτης βγήκε για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας και έτρεξε για σχεδόν 1,5 ώρα κάνοντας τον γύρο του Ζαππείου και επιστρέφοντας γύρω στις 10:00 στο ξενοδοχείο του, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που παρουσίασε το protothema.gr.

Την Τετάρτη, ο Νικολά Σαρκοζί είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η χθεσινή συνάντηση δεν είναι η πρώτη για τους δύο τους, καθώς οι δύο πολιτικοί είχαν συναντηθεί και το 2017, στην Αθήνα, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο πρωθυπουργός συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Συναντήθηκα νωρίτερα με τον φίλο και παραδοσιακό σύμμαχο της Ελλάδας, πρώην πρόεδρο της Γαλλίας @NicolasSarkozy».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ήρθε στην Ελλάδα και πέρυσι το καλοκαίρι, πάντα μαζί με την σύζυγό του και μάλιστα φρόντισαν να ανεβάζουν συχνά στα social media φωτογραφίες με «ύμνους» για το μαγευτικό τοπίο, τα εδέσματα που απόλαυσαν και τα ελληνικά νησιά, τα οποία δεν αποκλείεται να επισκεφθούν και στην φετινή τους επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ήδη αναχώρησαν από τη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:

Λιάνα Κανέλλη: Έχω long covid, ευτυχώς έκανα και τα τρία εμβόλια (video)

Μαξίμου: Οι δύο Υπουργοί που θα «ανασχημάτιζε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νίκος Ανδρουλάκης: Τα «Παπανδρεϊκά» στελέχη που εμπιστεύεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:06