search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Αλφόνσο Ντέιβις: Δωρίζει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα το μπόνους του Παγκοσμίου Κυπέλλου

02.08.2022 23:37
davis- Kanadaw-new

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Ομάδας του Καναδά, Αλφόνσο Ντέιβις τόνισε πως θα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα χρήματα που θα λάβει ως μπόνους συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

Οι γονείς του Ντέιβις είναι από τη Λιβερία, με τον ίδιο να γεννιέται σε καμπ προσφύγων στην Γκάνα, όπου πέρασε τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους μέχρι να καταστεί εφικτή η μετακόμιση της οικογένειάς του στον Καναδά. Κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του, «επιστρέφοντας» κάτι σε ανθρώπους που περνούν αντίστοιχες κακουχίες στη ζωή τους.

«Ο Καναδάς υποδέχθηκε εμένα και την οικογένειά μου και μας έδωσε την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή. Μου έδωσε τη δυνατότητα να ζήσω τα όνειρά μου» έγραψε ο 21χρονος μπακ σε μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Και συμπλήρωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι με την Εθνική Καναδά και θέλω να δώσω πίσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου. Γι’ αυτό αποφάσισα να δωρίσω σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα χρήματα που θα πάρω ως μπόνους για τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Συνάντηση με την κυβέρνηση – Στον «αέρα» η πρώτη αγωνιστική

Έρχεται το Togg στην Ελλάδα – Το ηλεκτρικό SUV του Ερντογάν

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζήτησε «κάποιον να του μαγειρεύει» και οι προτάσεις «έπεσαν βροχή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:12