search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Στο «Στέμμα» υπάρχει σχέδιο για τον θάνατο της Ελισάβετ!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2242
10/08/2022
13.08.2022 09:16
The Crown_new

Στις 5 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο πολυαναμενόμενος πέμπτος κύκλος, 10 επεισοδίων, της σειράς: «Το Στέμμα» («The Crown») του Netflix, που καλύπτει χρονικά την περίοδο διακυβέρνησης της Αγγλίας από τον Τζον Μέιτζορ, τους κλυδωνισμούς που δέχθηκε ο θεσμός από την κατάρρευση του γάμου της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου και τον τραγικό θάνατο της το 1997.

Τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη, παράλληλα όμως οι παραγωγοί και οι συντελεστές είναι προετοιμασμένοι για κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περίπτωση θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Στην Αγγλία υπάρχει ήδη από τη δεκαετία του 1960 το πρωτόκολλο με την κωδική ονομασία «London Bridge is down» ή εν συντομία «Operation London Bridge» με το σχέδιο (και τις λεπτομέρειες) για το τι θα συμβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Από την παραγωγή της ιστορικής βιογραφικής σειράς του Netflix αποκάλυψαν με φειδώ ότι έχουν ετοιμάσει το δικό τους σχέδιο δράσης. «Έχουμε τη δική μας “Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου”» είπε στη «New York Post» άνθρωπος που εργάζεται στη σειρά. «Τα γυρίσματα θα διακοπούν αμέσως και κάθε δραστηριότητα θα πάψει για τουλάχιστον μία εβδομάδα» ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος σημειώνοντας ότι το διάστημα αυτό θα γίνουν διαβουλεύσεις για την επανεκκίνηση.

Στον πέμπτο κύκλο, που τελικά δεν θα είναι ο τελευταίος, τους κεντρικούς ρόλους θα έχουν η Ιμέλντα Στόντον και η Λέσλι Μάνβιλ, που οι οποίες θα κάνουν την Βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα αντιστοίχως. Τον πρίγκιπα Φίλιππο θα υποδυθεί ο επίσης εξαιρετικός Τζόναθαν Πράις, τον Κάρολο ο Ντόμινικ Γουέστ και την Νταϊάνα η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Ο δημιουργός της σειράς, εν τω μεταξύ, άλλαξε γνώμη μια-δυο φορές για την ολοκλήρωση του σίριαλ. Αρχικά ήθελε η σειρά να ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν. Μετά εκτίμησε ότι στον πέμπτο κύκλο ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Πριν από δύο χρόνια δήλωσε οριστικώς και αμετακλήτως ότι εν τέλει θα γυριστεί και έκτος κύκλος.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Δεν θα γίνει στο Λονδίνο ο διαγωνισμός τραγουδιού

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου (Video)

Τα πρώτα καρέ από τη μουσική σουρεαλιστική κωμωδία «Νούμερα» της ΕΡΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50