search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59
MENU CLOSE

«Κατάληψη» στην κορυφή της τηλεθέασης από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

19.08.2022 19:37
tileorasi_28322_new

Τόσες ημέρες παραμονής στην πρώτη θέση τηλεθέασης από πρόγραμμα σαν αυτή που έχει καταφέρει με τα επεισόδια της η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν έχει να συμβεί στο πρόσφατο (θερινό) παρελθόν.

Η κωμική σειρά του Alpha τα επεισόδια της οποίας επαναπροβάλλονται καταφέρει να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα τηλεθεατών από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, γενικώς.

Το ίδια συνέβη και την Τετάρτη με το επεισόδιο της σειράς να καταφέρνει 4,%% τηλεθέαση, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 461.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Τα επεισόδια της σειράς κατά μέσο όρο προσελκύουν περί το μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Το αμέσως επόμενο σε απόδοση πρόγραμμα ήταν οι- σε επανάληψη- «Οικογενειακές ιστορίες», επίσης του Alpha.

Εντωμεταξύ την απόδοση του έχει ανεβάσει το τουρκικό δραματικό σίριαλ «Άπιστος» του Σκάι το επεισόδιο του οποίου ήταν το τρίτο σε σειρά προτίμησης τηλεοπτικό πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας.

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, το επεισόδιο της οικογενειακής κωμωδία «Ευτυχισμένοι μαζί» αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» παραμένουν σταθερά στη μέση του ημερήσιου Top 10 με την απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γεωργία- Ελλάδα στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις να φθάνει στην έβδομη θέση χάρη στους 361.000 που το είδαν από την ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ο θριλερικός «Γλυκάνισος»… μιλά για την προσφυγική κρίση μέσα από έναν έρωτα (photos/video)

Τηλεθέαση: Αναβαθμισμένα δεδομένα στις μετρήσεις της Nielsen από 1η Σεπτεμβρίου

«Αιμοδοσία» τηλεθέασης από μπάσκετ και στίβο στα κρατικά κανάλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:58