search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Μπάσκετ, στίβος και «Μουρμούρα» τα καλύτερα της τηλεθέασης το ΠΣΚ (πίνακες)

22.08.2022 18:06
tiletheasi15322_new

Για την εποχή το γεγονός ότι το βράδυ της Παρασκευής περί τους 560.000 κάθισαν και είδαν τον αγώνα μπάσκετ Ελλάδας-Τουρκίας στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις από την ΕΡΤ1 είναι μεγάλη υπόθεση. Δύο στους δέκα που ήταν μπροστά σε τηλεόραση εκείνο το διάστημα ήταν συντονισμένοι στο κρατικό κανάλι.

Λογικό επίσης κάθε άλλο πρόγραμμα που κατάφερε να πλασαριστεί στο Top 10 της ημέρας να καταφέρει τηλεθέαση κάτω του 4%.

Σκεφτείτε ότι το επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», απίθανη κωμωδία αντικειμενικά, «τρύπωσε» στη δεκάδα με μόλις 2,7% τηλεθέαση.

Το Σάββατο τη σκυτάλη στην πρωτιά τηλεθέασης από την ΕΡΤ1 παρέλαβε η ΕΡΤ2 που είχε το πρωτάθλημα στίβου και βεβαίως  χάρη στις ελληνικές συμμετοχές της Αντιγόνης Ντρισπιώτη (για μια ακόμη φορά) και της Ελίνας Τζένγκο με τα χρυσά μετάλλια στα 35 χλμ βάδην και το ακόντιο αντιστοίχως. Δεν κατάφερε απόδοση ανάλογη με εκείνης που κατάφερε η ΕΡΤ1 την προηγούμενη ημέρα.

Την Κυριακή φαίνεται ότι ήταν ακόμα λιγότεροι μπροστά στην tv σε σημείο ώστε ακόμα και η μποντική ταινία «Επιχείρηση οκτάπουσι» με τον Τζόρτζ Λέιζανμπι στη μια και μοναδική συμμετοχή του ως 007, να είναι το δέκατο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας με τηλεθέαση μόλις 2,4%, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Ανεπαίσθητα βελτιωμένη ήταν η «εικόνα» τηλεθέασης της Κυριακής. Λίγο πάνω από το 4% ήταν η τηλεθέαση της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Χθες πάντως κυριάρχησαν τα δελτία ειδήσεων που κατέλαβαν τις μισές θέσεις του Top 10, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος μιλά για την κατάληξη του «Μαθιού» στη σειρά

ΕΡΤ 1: Αυτό είναι το δίδυμο για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα (Photos)

HBO Max – Discovery+: Οι κολοσσοί οικιακής ψυχαγωγίας συγχωνεύονται – Στόχος οι 130 εκατ. συνδρομητές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08