search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Νέα Υόρκη: Νέο βίντεο από το «μπουκέτο» αστυνομικού σε 19χρονη – «Επιτέθηκε πρώτη» λέει το NYPD

02.09.2022 10:47
nypd_new

Νέο βίντεο από τη στιγμή του ξυλοδαρμού 19χρονης από αστυνομικό έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για το υλικό από κάμερες σώματος που είχαν πάνω του οι αστυνομικοί.

Η NYPD προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει το περιστατικό αστυνομικής βίας κατηγορώντας τη γυναίκα ότι επιτέθηκε πρώτη στον αστυνομικό στην προσπάθεια να εμποδίσει σύλληψη φίλου της.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση που συνόδευε τα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, αναφέρει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα ενώ αστυνομικοί από την 32η Περιφέρεια συνέλαβαν κάποιον που «κουβαλούσε στη μέση του ένα παράνομο, γεμάτο ημιαυτόματο όπλο Polymer 80. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, μια γυναίκα που γνώριζε αυτό το άτομο άρχισε να παρεμβαίνει και χτύπησε έναν ντετέκτιβ, ο οποίος απέκρουσε την παρέμβαση της γυναίκας και ανταπέδωσε το χτύπημα».

Η NYPD πρόσθεσε: «Αυτό το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς του ντετέκτιβ που χρησιμοποίησε βία, βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο από την Ομάδα Δυνάμεων του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων. Όλα τα στιγμιότυπα από κάμερα της αστυνομίας, καθώς και άλλες βιντεοσκοπήσεις από την περιοχή και καταθέσεις μαρτύρων, συγκεντρώνονται και εξετάζονται».

Ελεύθερη η 19χρονη

Η 19χρονη, η οποία κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση σύλληψης δεύτερου βαθμού, για επίθεση δεύτερου βαθμού και αντίσταση αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση.

Στον 22χρονο φίλο της, Έλβιν Τζέιμς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή όπλου δεύτερου βαθμού, αντίσταση στη σύλληψη και κατοχή παράνομων ουσιών που βρέθηκαν πάνω του, με την εγγύηση να ορίζεται στα 300.000 δολάρια, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Διαβάστε επίσης:

NASA: Δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει αύριο στο φέγγάρι μετά την αποτυχία της Δευτέρας (Photo)

Αργεντινή: Άνδρας σημάδεψε με όπλο την αντιπρόεδρο Κριστίνα Κίρσνερ (Video)

Μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια Ρωσίας- Κίνας, με μηνύματα προς τις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:46