search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:58
MENU CLOSE

«Πόρτα» στην ΕΡΤ έριξε ο Τζώνη Καλημέρης

02.09.2022 10:35
kalimeris

Ο χρόνος έχει μια διάσταση σχετικότητας. Για παράδειγμα στην υπόθεση ΕΡΤ-Τζώνη Καλημέρη.

Yποτίθεται ότι ο Καλημέρης θα διαδεχόταν τον Γιώργο Γαμπρίτσο που παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Φάνταζε ως αδιαφιλονίκητο φαβορι.

Είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της, είχε επισκεφθεί το Ραδιομέγαρο κανα δυο φορές (μπορεί και τρεις ή και τέσσερις) έως τώρα και από τους παροικούντες την ΕΡΤ αφηνόταν να εννοηθεί ότι όλα έβαιναν καλώς.

Αλλά ο Τζώνης Καλημέρης «έστριψε… δια του αρραβώνος», κατά την περιφημη ατάκα στην ελληνική ταινία «Ο ατσίδας» και είναι επισήμως Σύμβουλος Διοίκησης στην Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη.

«O Τζώνης Καλημέρης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην Barking Well Media.

Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».

Προφανώς και δεν έγινε η «μετατόπιση» από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν στο «περίμενε» διάστημα περισσότερο από το αναμενόμενο. Από την ανεπίσημη διάχυση της πληροφορίας έως τώρα έχουν μεσολαβήσει περι τους τέσσερις μήνες.

Και στο μεταξύ στην ΕΡΤ… γίνονταν πράγματα. Το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 για τη νέα σεζόν στηνόταν, ετοιμαζόταν το τέταρτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤNews κλπ κλπ.

Στο μεταξύ ο καιρός περνούσε, ο Καλημέρης είχε δεχθεί «κρούσεις» ενδιαφέροντος από άλλα σημεία προέλευσης, από την ΕΡΤ δεν φαινόταν «φώς» και εν τέλει το στέλεχος της τηλεόρασης με την πολυετή εμπειρία, αφού, όπως λέγεται, είχε ενημερώσει εκείνους που έπρεπε στο Ραδιομέγαρο, έκανε την κίνηση του.

Διαβάστε επίσης

Στην «αφετηρία» τη Δευτέρα όλοι για την τηλεθέαση – Κάποια θα λείπει…

Η Γη της Ελιάς: Πότε κάνει πρεμιέρα ο B΄ κύκλος (Video)

Αν και «Στο παρα πέντε», βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:57