search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Allou Fun Park: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά – «Δεν ήταν κανείς μας όρθιος» (video)

09.09.2022 10:34
allou_fun_park_new

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά, μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ «Allou Fun Park», τα οποία όπως φαίνεται σώθηκαν από θαύμα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή, η βάρκα δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση αναφέρει πως όλα λειτουργούσαν σωστά και προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στα παιδιά, ότι δηλαδή είχαν σηκωθεί από τη θέση τους, γεγονός το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες επισκεπτών αλλά και των παιδιών, δεν ισχύει.

Το ένα κορίτσι, 21 ετών, παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας της συνεχώς να βελτιώνεται. Το αγόρι, που τραυματίστηκε, έχει υποστεί ρήξη σπληνός, ενώ τα άλλα δύο άτομα είναι ελαφρά τραυματισμένα.

Μέχρι στιγμής το πάρκο δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη, ενώ μέχρι την Πέμπτη (8/9) το τρενάκι δεν λειτουργούσε, προκειμένου να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: 23χρονη ΑμεΑ κατήγγειλε ότι τη βίασε ο θείος της – Η μητέρα της την είχε διώξει από το σπίτι

Λάρισα: Άγρια δολοφονία 35χρονης – Ήταν χτυπημένη στο κεφάλι και τυλιγμένη με πάπλωμα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06