search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Η guest εμφάνιση του Νότη Μηταράκη σε σήριαλ του ΑΝΤ1 – «Κανόνισε να έρθεις στη Χίο» (Video)

20.09.2022 11:13
mitarakis new

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά του AΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Πρόκειται για αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ… Και εκεί ο υπουργός Μετανάστευσης και βουλευτής Χίου υποδύεται τον εαυτό του.

Σύμφωνα με το σενάριοο εισαγγελέας πηγαίνει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση να συζητήσει με τον αξιωματικό για την περιπεπλεγμένη υπόθεση, ανοίγει την πόρτα του γραφείου, μπαίνει μέσα και διαπιστώνει ότι έχει επισκέπτη με τον οποίον κάτι συζητά εκείνη τη στιγμή.

Η συζήτηση διακόπτεται. Ο άνδρας που κάθεται στην πολυθρόνα από την απ έξω πλευρά του γραφείου γυρνά για να δει κι εκείνος  τον «εισβολέα», καθώς ο αστυνόμος κάνει παρατήρηση στον φίλο του για τον τρόπο που μπήκε μέσα, και δεν ήταν άλλος από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με το σενάριο της Σωτηρίας Ψευτούδη (βασίζεται στο τουρκικό «Yargi»), ο αστυνόμος και ο υπουργός συνδέονται με φιλία και ο υπουργός φαίνεται στην σκηνή να «μαλώνει» τον φίλο του. «Κανόνισε να έρθεις μια φορά στη Χίο. Είναι πανέμορφο νησί».

Πάντως κάποιοι λένε, ωστόσο, πως πρόκειται για μια «πρωτότυπη» ανισχυση της προεκλογικής του εκστρατείας μια που έρχονται σε λίγους μήνες εκλογές.

Σημειωνεται ότι ο Νότης Μηταράκης στις τελευταίες εκλογές ειχε εκλεγεί με 6.551 σταυρούς από 13.894 συνολικά ψηφοδέλτια που είχε πάρει η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης

Στέλιος Πέτσας: Η λάθος δήλωσή του που οδήγησε σε σύγκρουση με τους… «φίλους του»

Έλενα Ράπτη: Ζευγάρι με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο

Παύλος Γερουλάνος: Τι ισχύει για την κοινή στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Αθηναίων 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31