search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45
MENU CLOSE

«Μύλος» στην Εξεταστική για τις υποκλοπές

20.09.2022 21:23
eksetastiki_new

«Η σημερινή κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή του Προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, κατέρριψε όλες τις σαθρές γραμμές άμυνας του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης της ΝΔ προκειμένου να συσκοτιστεί το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές.

Παράλληλα, η αντιπολίτευση «βλέπει» ομολογία του κ. Δεμίρη καθώς ο επικεφαλής της ΕΥΠ φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο ούτε προηγούμενο πρόσκλησης παρακολουθούμενου και ενημέρωσης του από την ΕΥΠ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα καινοτομία να ενημερωθεί προσωπικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ– Κίνημα Αλλαγής.

Την ίδια ώρα, πηγές της ΝΔ καταλογίζουν απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

«Οι κ.κ. Βούτσης και Τζανακόπουλος παραβιάζουν τη λογική και διαστρεβλώνουν συνειδητά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ξεκαθάρισε ότι από τις 5 Μαΐου είχε ΕΠΙΣΗΜΩΣ ενημερωθεί από την ΕΥΠ αναφορικά με την προγραμματισμένη καταστροφή του υλικού επισυνδέσεων που πραγματοποιήθηκε τελικά όπως ήταν προγραμματισμένο στο τέλος Ιουλίου.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι η ΑΔΑΕ δεν χρειάζονταν να συμμετάσχει στη διαδικασία καταστροφής καθώς εμπιστεύονταν την ΕΥΠ και είχε στο παρελθόν πραγματοποιήσει σχετικούς ελέγχους χωρίς να διαπιστώσει το παραμικρό πρόβλημα.

Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής. Με ψέματα προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν για να ξεφύγουν από τα αδιέξοδα τους», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, η κατάθεση του επικεφαλής του ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, φαίνεται ότι προκάλεσε τον εκνευρισμό βουλευτή της ΝΔ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να άφησε υπονοούμενα για τον κ. Ράμμο γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθυνόμενος στον Χρήστο Ράμμο είπε «θα τα πούμε μετά…», υποστηρίζοντας ότι «κάνει τη δουλειά του ο κ. Ράμμος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης αναγκάστηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να παρέμβει, προειδοποιώντας πως θα λάβει μέτρα αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά κατά του μάρτυρα.

Διαβάστε επίσης:

«Στόχος» του κωμικού Jimmy Fallon ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Video)

Η guest εμφάνιση του Νότη Μηταράκη σε σήριαλ του ΑΝΤ1 – «Κανόνισε να έρθεις στη Χίο» (Video)

Έλενα Ράπτη: Ζευγάρι με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:43