search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:40
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Νέα άφιξη – Ο Αποστόλης Τότσικας σε ρόλο – έκπληξη

21.09.2022 21:21
totsikas-new

Εμπλουτίζεται το καστ της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», με τον Αποστόλη Τότσικα που θα υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε στην «Ελένη», πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο» το 2017, ο ηθοποιός συναντά και πάλι τηλεοπτικά τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Στη «Γη της Ελιάς», ο Αποστόλης Τότσικας θα ερμηνεύσει έναν γοητευτικό άντρα, μπον βιβέρ, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Το παρελθόν του και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους.

Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», τη μικρή υιοθέτησε ο Μάνος και η Μαρίνα, με την Αντιγόνη να είναι φανερά μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει την Αγγελική για υιοθεσία.

Ο Αποστόλης Τότσικας θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Τηλεθέαση: Στη μονάδα η κόντρα ανάμεσα σε Mega και Alpha (πίνακας)

Ανακατατάξεις προγραμμάτων λόγω τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:38