search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:54
MENU CLOSE

Αλαζονικός ο Τούρκος πρόεδρος: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν» (Video)

21.09.2022 16:30
erdogan-tourkia-13-new

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί με κάθε τρόπο, δείχνοντας πως θέλει να κόψει τις διπλωματικές επαφές και με τη Δύση.

Ο Τούρκος πρόεδρος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε όσο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ρωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους, αν θα συναντηθεί απόψε στην δεξίωση ή σε άλλη ευκαιρία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ερντογάν σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, απάντησε με αλαζονικό και απαξιωτικό τρόπο: «Για ποιο λόγο; Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν».

Μητσοτάκης και Ερντογάν στη δεξίωση του Μπάιντεν

Εν τω μεταξύ στη δεξίωση, που θα παραθέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αργά απόψε τη νύχτα ώρα Ελλάδος προς τιμήν των ηγετών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, θα βρεθούν μαζί στον ίδιο χώρο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά τη χθεσινή επίθεση όμως του προέδρου της Τουρκίας στη χώρα μας, τα περιθώρια για οποιαδήποτε συνεννόηση έχουν εξαντληθεί.

Ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει σε κάθε περίπτωση επισήμως στον Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην ομιλία του την Παρασκευή, ενώ η πρώτη αντίδραση ήρθε χθες διά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: 65χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για… κτηνοβασία

Γερμανία: Κρατικοποιείται η γιγάντια εταιρεία αερίου Uniper

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η αντεπίθεση του Κιέβου έφερε την επιστράτευση και την πυρηνική απειλή του Κρεμλίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09